bugün

entry'ler (11520)

affetmek

Tanrıdan af dileyin, ben o kadar esirgeyici ve bağışlayıcı değilim!

pompanın en cok döndüğü 5 üniversite

Oraya bi Uludağ yazmanızı da rica ediciim, hiç tanımadığım insanların evinde hiç tanımadığım insanlarla uyandığım zamanlar oldu lan!

kuru otlar üstüne

Doğuda öğretmenlik yapmış bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugün izledim.

Öncelikle filmde bazı teknik hatalar mevcut. Köy yerinde kirpinin ne işi var? Artık g 3 mü kaldı? Kimse askerliğini jandarma olarak da yapmıyo ki jandarma astsubay yazıcıyı sivilde de böyle miydin diye fırçalasın!

Gelelim filme;
Hademe rolündeki erdal bakkal olsun, veteriner olsun yörenin ağzını izleyiciye veremiyor, bu dilde yapaylık sorunu tüm nbc filmlerinde var, o yüzden onu da görmezlikten geliyorum.

Samet öğretmen tam bi yavşak, arkadaşına ayarlamaya çalıştığı nuray öğretmen Kenan’la az samimi olunca nasıl da içerledi, aynısı nuray için de geçerli tabi, normalde Samet gibi ideolojik bir kılkuyrukla hayatta sevişmezdi ama yokluk işte naparsın!

Peki ya samet’in Kenan’a nuray’ı yedim olm demesine ne demeli! Dedik ya adam yavşak işte! Ama nuray da az anasının gözü değil, samet’in bu tavrından dolayı köylüm Kenan Nuray’a cephe alınca üzüldü ya la karı! Orada sanki bi an Nuray arkadaşlar üçlü olsun güçlü olsun diyecek grup yapacaklar filan sandım!

Bence filmde en gerçek karakter okulun müdürüyle beden hocası, ikisi de ne şiş yansın ne kebap aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey tipinde yavşak adamlar! Bu yönüyle Film adeta bir yavşaklar kumpanyası!

Peki ben filmde kendime dair ne buldum? Ben de vakti zamanında öğretmenlik yaparken okul müdürüm sağda solda tanıdığı bekar öğretmenleri bana yapmaya çalışıyordu lan! istisnasız hepsi evlenmeyeceksek görüşmeyelim mıdundaydı! Ona olmaz, buna ı ıh deyince darlanıyordu adam!

prusya ekolünden yetişen uzman çavuş

Tüfeği sırtında ve namlu yukarı bakacak şekilde taşır.

zenci bir kız evinize gelse naparsınız

Hiç hayal kurmam zaten siyahtır!

andromeda galaksisinde 100 yaşında sevgilim var

Temiz kırdı ama yalnız, akarsız kokarsız, bu lafın üstüne adam vursa polisten daha önce karakoldan çıkar. Adamın cezai ehliyeti olmadığına 75 milyon şahit!

Edit:ikaz ettiler 84 milyon olmuşuz, lütfen korunalım beyler, 84 tahammül edilebilecek bir sayı değil! 84 çok amk!

teröristlere yapılacak işkence

Bana yeteri kadar epinefrin verin sadece beyni ve kalbi kalacak ama ölmeyecek şekilde parça parça doğrayayım.

okulun kedisini pencereden atan öğretmen

Bir kediye zarar veren insan safi kötülüktür.

ehliyetini yeni almış kadın

(bkz: Sebebi neydi ki)

tadelle

Bunun beyaz çikolatalısı için can alır can veririm.

bir hatundan istemek

Sevişmek hatta duygulardan arındırılmış bir şekilde marjinal bir deyimle sikişmek bile işteş bir eylemdir ve karşılıklı bir haz alışverişini ifade eder.

Eğer olaya tek taraflı bakarsanız ve vermek istediğiniz mesajın altmetninde algısal olarak kadını bu hazdan vareste tutarsanız “vermeyecektir”.

Çünkü Kimse mahremiyet kaygısını bir kenara bırakarak kendi bedenini bir başkasının zevkine terk etmez.

en ilginç kadın isimleri

Bahali (değerli anlamında)
Valali (yazması olan)
Bahali ve valali ikiz bu arada.

Şuşem (şişem işte şişe gibi lingo lingo, Işıl Işıl)

bir sözlük erkeğine sarılıp uyumak

(bkz: yapma yanarız)

rusların teröriste kendi kulağını yedirmesi

Hiç düşündünüz mü niye kulak?

Putin Rusya’da eylem yapan tüm yabancı istihbarat ajanlarına gözdağı veriyor!

karabük te sıradan bir öğrenci evi

görsel

Amk kevaşesi eliyle pilav yiyo ya. Beşinin yerine s*ksen ne ki!

yamadan gel

Aynı isimde bir Artvin türküsü de vardır;

https://m.youtube.com/wat...3rhLetM&start_radio=1

damak tadı bok gibi olan insan

Her ne kadar tüm genellemeler yanlış olsa da üzülerek buraya vanlılar yazacağım, kendimce çok haklı gerekçelerim var!

Otlu peynir diye inkar edilemez bir gerçeklikle karşı karşıyayız çünkü, bak ben ki keçi peyniri dahil tüm peynirleri seven ve kendimi iflah olmaz bir peynirolıg olarak tanımlayan bir insanım ama bu yenmiyor arkadaş, vallahi yenmiyor lan! Tadı tat değil, kokusu zulüm, değdiği herşeyi kokusuyla enfekte ediyor öyle pis birşey! Öyk!

Bir de Van balığı dedikleri inci kefali diye bir garabet var ki evlerden Irak! Sazansılardan bir balığa balık demek bin şahit ister zaten! Ben bunun ilk kurusunu yemeye çalıştım, bildiğin mumyalanmış balık cesedi lan, ha piramitte açlıktan firavunun ölüsünün götünü dişlemişsin ha bu! Zerre fark yok! Ama Allah var vanlılar çok misafirperver insanlar sen Karadenizlisin alışık değilsin deyip üşenmediler yumurtaya mısır ununa bulayıp kızartmasını yaptılar, yok baba o da yenmiyor, sazan çünkü nesini yiyeceksin, hofff!

seni seviyorum ama çok uzaksın bana

Fiziken değil, artık en uzak mesafe bir saat ama görünmez zincirlerim var benim, onları kıramıyorum!

kafasında kırık olan insan

Benim kaç tane var sayısını bilmiyorum. Küçükken haşarı bir çocuktum, gerçi büyüyünce de değişmedi ya neyse!

Sağ kaşımda gayet karizmatik görünen bir kırık var, küçükken güreşirken oldu.

Bir keresinde kafamda sandalye kırdılar, öyle tahta filan da değil, bildiğin demir kahvehane sandalyesi, ensemden aşağı götüme kadar kan aktı lan, sıcağı sıcağına hissedemedim bile hiç, o sandalyenin kırık bacağıyla kafama vuranı komalık edene kadar dövdüm, kafamın acısı acilde dikiş yerken geldi, zonk zonk zonk diye o damardan her kan geçişinde sanki kafama çekiçle vuyorlar gibi oldu.

En kötüsü geçen hafta sanayide oldu, kafamı bi kaportacıda elektrik panosuna vurdum, aynı çizgifilmlerdeki gibi kuşlar uçuştu o an, dünya ayaklarımın altından kaydı sanki, liftteki arabanın tekerine tutunmasam küt diye yere yapışıyodum öyle bi baş dönmesi yaşadım, bak ben kurşun yemiş adamım öyle bilincim gitmedi amk!

zenci kadın ile birlikte olmak

Bir Afrika ülkesi başkanı Rusya’ya ziyarete gider burada Putin Rus ruletini gösterir ve Afrikalılar çok beğenir ve kendi aralarındaki anlaşmazlıkları artık gayrıresmi olarak böyle çözmeye karar verirler.

Bir zaman sonra Putin Afrika’ya gider ve Afrikalılar Rus ruletini daha da geliştirdiklerini söylerler. Putin nasıl diye sorar? Hemen odaya 6 tane afet-i devran zenci kadın doluşur. Putin gülümseyerek eeee risk bunun neresinde diye sorunca Afrikalılar durur mu yapıştırı cevabı;

-5 tanesi hiv pozitif başkanım!*