bugün

entry'ler (11664)

nasreddin hocanın küçüklüğü nasıldı acaba

The hodja, when he was a child struggled with obesity. He had fat deposit his abs, ass, legs and other body parts.

At first sound nice to ears. Turkish parents say so cute to fat children even today.

But nasreddin’s overweight situation triggered some major health problems. heart enlargement and other Cardiovascular things, type 2 diabetes and bad cholesterol.

The childhood of 100 famous people
Pg. 673

Thames publisher inc. East London/uk

Ben araştırdım beyler güççüğüken de şişmanımış!

aşkım pıtım kaşınıyor diyen kezo

Hi, i’m brazzers stars gynecologist dick hammer. I’m living long island ny and my assistant show me this thread when i care of lisa ann.

A lot of reasons can be itch of pussy. Maybe first come to mind some virutic illness. it’s inexplicable only long pubic Hair.

if u have a high opinion of your sexual health you and your partner must be take medical aid.

Good health…!

Gyn Dick hammer
Missionair’s doggy avenue 69. Blvd
Pussenville long island ny

görsel
if u don’t believe to me, i send pic from my office!

nervio nun kedileri sokağa salmak

Selam ben kadim mısır’ın kudretli kadın firavunu nil’in annesi, güneş’in ve ay’ın yeryüzündeki çocuğu, kedilerin ve tüm insan dışı canlıların hamisi hatşepsutun koruma amiri sole-amon pisikh.

Uludağsözlük denen sitedeki bu başlık evrene düştüğü zaman küçük Asya’dan kadim Mısır’a kötü bi enerji yayıldı. Hemen bilge Mısır rahipleri lahitimi açıp mumyamı çözüp organlarımı vücuduma koyup ölüler kitabındaki gizli duaları okuyup tekrar ruhumu bedenime kavuşturarak beni ayağa kaldırdılar ve bu kötülüğü yeryüzünden silmem için beni görevlendirdiler.

görsel
Ahan bu da görev kağıdım, yalanına sokuyumculara gelsin!

israil’i ve Suriye’yi geçtim hızla sana doğru geliyorum, şu an adana’dayım. Kıyma dedikleri lezzetli bir tür et yemeği yiyorum. Savaş arabamı yerinde bulamadım “ohooo o şimdi kim bilir nerde biliürsün” dediler. “Bilmiürüm” dedim Yaya geliyorum.

flörtlerinizin ortak özellikleri

Gözlerinin çok güzel olması. Öyle böyle güzel olmaması. Çok ama çok güzel olması.

Gözlerinin güzel olması demiş miydim?

carlsberg

Efes çok şekerli, tuborg’un ise içilebilirliği rezalet, krombacher gibi alman biraları da piyasada yokken Türkiye şartlarında içilebilir en güzel biradır.

eskişehir kütahya muharebeleri

Fransızların ateşkes teklifini askıya aldığı italyanların ise Anadolu’daki birliklerini çekmekten vazgeçtiği savaş.

izmir’in işgalini, Osman gazinin mezarının Yunan çizmeleriyle tekmelenmesini, batı Anadolu’nun yakılıp yıkılmasını geçtim. Elimizde kalan son toprak parçası olan Ankara’da artık Yunan toplarının sesinin duyulduğu savaş.

Boğaza dayanmış bir bıçak gibi, nasıl dayandık!

mini etekli sarışın uzun boylu taş hatuna bakmamak

görsel

Ben elendim siz devam edin beyler, hokovoko co ni ta mokoko!

ponke coin

Vay amk! Önceden st.antorio üniversitesi ai bölümü öğrencilerinin geliştirdiği blockchain tabanlı yarrack coin çıktı. Hoppidi zippidi zıplayan meme gifleri metaverse’de alınıp satılabiliyor. Dünya sağlık örgütüyle yaptıkları anlaşma ile yalnızca coin ödeyerek red light district’te prezervatif ve erotik oyuncaklarının satıldığı dünyanın ilk otomatı hizmete sundular önleri çok açık gibisinden gerçek bir hikayesi olan coinler çıkardı, şimdi instagramda sinsi sinsi pr’ı yapılıyo diyolar amk! Satoshi ben senin bacıyın sansürlenmiş şeyini üffff, anladınız siz, sövmek yazılı olarak aynı hazzı vermiyor!

uludağ sözlüğü geliştirme önerileri

Tinder gibi bişey çıksın ama ismi under filan olsun bilelim abicim kim erkek kim kadın kim muallak, yazık günah amk! Polar pijamadan boy pos tahmin eden insanlar olduk!

isviçreden anayasa italyadan ceza kanunu alan ülke

Anayasamız da ceza kanunumuz da gayet Türk halkının ihtiyaçlarına uygun kanunlardır. Bizim esas problemimiz bu kanunların tamamlayıcısı olması gereken ceza muhakemesi kanunu ile diğer özel kanunların bu işlevden uzak olmasıdır.

Müsaadenizle somut örnekler vermek istiyorum;

CMK’da hakkında suç soruşturması olanların, zor kullanılanların ve madde etkisinde olanların doktor raporu alınır denmiş. Çok güzel; ancak burada şöyle bir problem var, kanun burada mağdurun adli sağlık raporu ve tedavisi ile ilgili bir açık hüküm vermemiş. Bu durum tamamen savcının ve mahkemenin vicdanına terkedilmiş. Olayı biraz daha somutlaştırarak anlatmak istiyorum. Diyelim ki kadına karşı şiddet konusu var. Kadın şikayetçi oluyor, iki polis geliyor, benim ablam bunlar her ailede olan şeyler diyerek kadını sakinleştiriyor, kadın ısrarcıysa adamı alıyor götürüyor Dr. Raporunu alıyor, sigarasını ikram ediyor, çayını ikram ediyor, ifadesini alıyor gönderiyor.

Peki ya kadın? Eğer savcı talimat verirse raporu alınacak! Cinsel şiddete uğramışsa bu sefer onun talimatı da yetmiyor, mahkeme karar vermesi lazım, lan Dr. Raporunu geçtim, az empati yapın, trafik kazası yapan insanın bile eli ayağı birbirine karışıyor, kadın orada dövülmüş, sövülmüş kapısına polisler gelmiş, konu komşuya ne derim derdi var, şimdi yuvam mı yıkılacak işim gücüm de yok çocuklara nasıl bakarım derdi var, kadın fiziksel ve psikolojik olarak bitikken öncelikli olarak tedavisinin yapılması ve sağlık durumunun belgelenmesi gerekirken bunu Öngören bir kanun maddesi yok!

6284 diye bir kanun var sözde kadını korumak için ama azıcık kafası çalışan bir kimse bile bilir ki bu kanun bu ülkede kadına karşı şiddetin en büyük sebebi olmuştur. Kanundaki önleyici koruma tedbirleri bu halkın kültürüne uygun değil çünkü. Sen adamı evden uzaklaştıracaksın da o yuva güllük gülistanlık devam edecek he? Geç bunları! Lan adam Suriye’de asker görev silahını almışsınız el bab’da tabancasız geziyor sayenizde! Aferin!

Bir başka husus tüm disiplin kanunlarının anayasaya ve ceza kanununa aykırı olması. Anayasada zina suç değil, ceza kanununda suç değil ama disiplin kanunlarında suç, memur sikişemez mi lan gerizekalılar! Oysa bakınız nerede gönlünce ve özgürce sikişen toplumlar var, orada dünyanın en endorfinli en müreffeh bir toplumu var! Acilen bunun da düzeltilmesi lazım!

göktürk kağanlığı

(bkz: korkmadık savaştık)

sözlük yazarlarının yaz tatili planları

görsel

Ladin ve çam ağaçlarının içinde çok güzel bir evimiz var.

Orada güneşin doğuşu başkadır, yağmurun sesi, toprağın kokusu bambaşka.

Zegan çayırlarında koşacağız, esen rüzgar vurunca dalga dalga harelenen çayırlar, o çayırlarda çocukluğumdan beri özgürce dolaşan sırtına eğer değmemiş gem vurulmamış uzun yelelerini savura savura koşan, tüyleri yeni bilenmiş bıçak gibi parlayan bakmaya kıyılamayacak kadar güzel atlar var.

Değirmende mısır öğütüp ekmek yapacağız, yoğurda mısır ekmeği doğrayıp yiyeceğiz.

Yüzmeyi öğrendiğim göllerde oğullarımla yüzeceğiz.

Derelerinde balık tutup tekrar yuvasına salıvereceğiz.

Tilki, kurt, tavşan, sincap, ceylan, dağ keçisi belki ayı bile göreceğiz.

Çam sakızı toplayacağız, çarkta balta bileyeceğiz.

Sıradan geçecek biraz bizim tatilimiz.

eski sevgiliye dair bir anı bırak

Benim lise aşkımdı, hopalıydı, doğal kızıl saçları ve yüzünde ona çok yakışan çilleri vardı.

Gerekmedikçe konuşmazdı, çok ürkekti ve hep boğazını da örten uzun kollu şeyler giyerdi.

Küçükken koyun otlatırken yıldırım düşmüş üstüne, ensesinden beline kadar ve boynunda göbeğine kadar yıldırım izi vardı.

Yıldırım izi dediğim şey sırtını, göğsünü ve kollarını tamamen kaplayan kırmızı bir keloid izi, yaprakları olmayan bi ağaç gibi.

Çıplak olmaktan daha çok bu yıldırım izinden utanırdı. Ama o kadar güzeldi ki sanki özellikle yapılmış bir dövme gibi neredeyse simetrikti.

Ve ben o yıldırım izlerinden öpmeyi çok severdim. O an acaba ne korkunç bi acı çekti diye düşünürdüm, nasıl dayandı derdim kendi kendime. O an gözleri kapanırdı, gülümserdi,

Onun kendinde kusur olarak gördüğü şey hiçkimsede olmayan güzelliğiydi aslında.bir tek kendi farkında değildi.

beypazarı

görsel

Beypazarı candır!

seyhinarisi

Bursaya dair birtakım teattilerde bulunduğumuz yazar, he, teatti! Entelektüel kaygılarımız var olm bizim!

kartel tapası

Karter olmasın o! Şimdi kartel tapası deyince gözümün önüne güney Amerikalı kısa boylu şişman suç örgütü liderleri geliyo!

197 lik hatunla sevişmek

1.80 oldu diyelim o da olumlu!

ilginç soyadları

Dölbaş.

Lan adam da muhafazakar bi tip, ne zaman görsem Allah affetsin aklıma bukkake cimcif filan geliyor amk! Hani lan soyadları genel ahlaka mugayyir olmayacaktı! Dölbaş ne lan?

ideal öğretmen

Ben ilk okul birinci sınıfı doğu Karadeniz’in ücra bir köyünde okudum. Sınıf mevcudumuz 4 kişiydi.

Biri ben, biri müdürün kızı, biri tutuk zekalı bi arkadaş diğeri de ciğerlerinde problem olan ve haftada sadece bir gün okula gelebilen bir arkadaştı.

Okul zaten dağın başında kim siker milli eğitim programını, o yüzden ben çok keyifli bir birinci sınıf yaşadım.

Bi kere biz resim dersini realizm ekolünden gelem Fransız ressamlar gibi çam ormanlarında işledik, sincapların tavşanların içinde hem de! Burada kaç kişi ömründe sincap gördü desem hihi ben buz devrini izledim o kabul olur mu diyecek adamlarsınız amk!

Olm rönesans’ın kaçak göçek bilimadamları gibi koyun kalbi kestik sınıfta! Sen deden kardiyo hastası diye duymuşsun kapakçığı. Ben onu canlı canlı gördüm el kadar bebeyken! O kapakçığı kulakçığa bağlayan kas liflerini bile gördüm amk! Şimdi senin bilişsel gelişiminle benimki bir mi? Siktir ordan ayküsüz pezevenk! Göz kestim lan ben okuma yazma bilmezkene! Sarı nokta, iris, mercek, sen anca fen laboratuvarında görmüşsündür orda da hoca ırkideşler mıteryallere kesinlikle elleşmiyoruz felan demiştir!

Köy desen zaten nat geo wild gibi! Ayı yavrusu gördük müydü dağda bayırda ayaklarımız götümüze vura vura kaçmak belletilmiş! Anası denk gelirse götümüzü kesmesin diye! Ayı lan bu boru mu adamı yer amk! Hele biz zaten çocuğuz! izimizi emaremizi bulamazlar!

Şimdiki öğretmenlerin alayı fos! Sıpanın veli toplantısına gittim mental farkındalığı fevkalade, sosyal olarak çok uyumlu, psiko-motor şeysi ales gut dedi karı! Alayınız bi durmuş hoca etmezsiniz amk!

sevişmek

Şarkısı olsa kesinlikle bu olurdu.

https://m.youtube.com/wat...hcsSxbSBib3ludW5kYQ%3D%3D