bugün

entry'ler (11646)

fenerbahçeli adamı döv

görsel

Fenerbahçe dedikçe verdim odunu.

https://www.oyuncubey.com/oyun/FBliDov.aspx

(bkz: Emeğe saygı artı rep)

xabi alonso nun almancası

ispanyadaki ibiza başta olmak üzere pek çok tatil destinasyonlarından dolayı Almanların pek çoğusunun ingilizceden sonraki yabancı dili ispanyolcadır. ispanyolların da ingilizceden sonra Almanca.

Yani halihazırda ingilizce bilen birisi olarak xabi’nin Almanca öğrenmesi Almanya’da 30 sene dönercilik yapıp da hiç ingilizce bilmeyen bir Türk’e göre daha kolay.

başkalarının gözünden nasıl birisin

Sinir bozucu derecede soğukkanlı;
-bir sorun varsa çözümü mutlaka vardır, sadece sorunu meydana getiren şeyleri sırasıyla ortadan kaldırmak gerekir, çözüme katkısı olmayan mantıksız tepkilerde bulunmak işleri daha da zorlaştırır.

Analitik düşünen;
-bir olgu zinciri birbirine parça halinde küçük öğelerle bağlıdır. Kişilerin beyanından bağımsız beş duyu ve bunların sağlamacısı his duygusuyla bu zincirin bir ucundan tutarsanız bağlı olduğu yeri de tespit edersiniz:

Deli derecesinde cesur;
-tarih ölüme gülümseyenleri yazar, herkesin öleceği bir dünyada öldükten sonra bile herkesin belleğinde ölümsüzlüğe kavuşmanın yolu eğer tüm insanlığın kaderini değiştirecek bir icat buluş yapacak bilgi birikiminiz yoksa(sizin var mı bilemem ama benim yok) bundan geçiyor.

elazığ

Kendisini cin çarptığını iddia eden bir grubun zıp zıp zıplayarak toplum sağlığı merkezini meşgul ettiği şehir.

https://www.mynet.com/boy...-sevk-edildi-110107178003

çekilin aç türkler tatilden geri dönüyor

Ülke olarak enflasyonun yüksekliği, alım gücünün düşüklüğü, bilmem ne endeksinde geriye düşüşümüz global olarak o derece tescillendi ki “Türkler” diye yazınca onu klavye otomatik algılayıp yazmıştır amk!

kürtçe tabelalara vergi indirimi uygulayacağız

Siktir deli! Lan siz mahkemelerde elinize tutuşturulmuş kürtçe savunmayı okurken hakimin sorduğu türkçe soruyu kürtçe cevaplamaktan aciz insanlarsınız! O derece bile Kürtçeniz yokken Kürt dili üzerinden bölücülük yapıyorsunuz! Yarın o kürtçe tabela asılsa onu bile anlayamazsınız!

sözlük yazarları kendini nasıl tanıtır

1.80 boyunda 83 kilo. Beyaz tenli kumral.

Haftada 100 km koşacak kadar atletik, altınıza işetecek kadar espritüel, güldürecek kadar karikatürist, ağzınızı ayıracak kadar kültürlü, direksiyonu ve tetiği olan herşeyi meşru şartlarda limitlerin üzerinde kullanacak kadar aksiyon tutkunu.

Ama bunlar sizin için önemsiz detaylar tabi.

O yüzden konuyu çok uzatmadan 19 cm 2 saat.

13 nisan 2024 iran israil çatışması

Bu saldırıda israil her ne kadar haksız olsa da (elçilik binaları savaşta dahi vurulamaz) aklı başında bir insan olarak iran’ı destekleyemiyorum.

çok güzel sütlaç yapan kız

hamsiköylüdür.

kejoo beats

Bu coğrafyada bir klavyecinin gelebileceği en üst nokta. Adeta bu toprakların hans zimmeri.

Beğendiğim bazı düzenlemelerinden örnekler sunmak istiyorum.

https://m.youtube.com/wat...NxLBjcmFhdCBrZWpvbw%3D%3D
icraat

https://m.youtube.com/wat...pp=ygULS2VqbyBiw7Zyw7w%3D
Börü

https://m.youtube.com/wat...pp=ygULbGV5cm8gbGV5cm8%3D
Leyro

https://m.youtube.com/watch?v=7rSq0yax2kY
Hawar

https://m.youtube.com/watch?v=8xqQsJUo7xc
Oyna

serenay sarıkaya nın memeleri

Serenay Sarıkaya’nın her zaman beğendiğim duru bir güzelliği var, bu güzelliğini sergilemek istemesini de son derece haklı buluyorum. Ancak cüretkarlık, cesaret adına her ne derseniz deyin estetik olmadığı ve pragmatik bir amaca hizmet etmediği sürece en iyimser bir tanımla aptallığa dönüşüyor.

Beyaz bir elbise ve bu derece göbeğe kadar inmeyen kararında bir dekolteyle daha alımlı görünebilirdi.

Aynen şöyle;

görsel

yeni gelinlere tavsiyeler

Baldızım bacanağımla boşanıp yeniden evlendi bayramda kahvaltıya gittik durumu kabaca tarif edeyim.

Çay bardaklarına kurdele bağlıydı.

Sucuklu yumurta gülen smiley şeklindeydi.

Evin duvarlarında her iki metrekarede bir baldız çok mutlu bacanak somurtuk fotoğraflar vardı.

Baldızım abartılı takma kirpikleriyle looney tunes karakterleri gibi sürekli gülüyordu.

Ve bacanağım kahvaltıda yoktu aşağıda arabada bekliyordu. Yanına gittim. Adam yarım paket sigara içmiş kahrından!

Bunların hiçbirini yapmayın rica ediyorum!

ay yıldız kolye

görsel

Birgün bayrağa karışırsam her gördüğünde hüzünlen istemem güzel anılarımızı göğsünde sakla yeter.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Bugün bacanağımın kızı geldi. 2 yaşında. Öyle zarif ki papatya gibi.

Beraber resimler yaptık, yemek yedirdim, oyunlar oynadık, çok mutlu oldum, koskocaman adamım giderken boğazım düğümlendi, yutkundum, gözlerim doldu bi an!

Babası Suriye’de görevde, zannımca papatya da babasının yokluğunda öyle düştü bana, umarım en kısa zamanda tekrar kavuşurlar.

israil ile ticaret koca bir yalan

Hıhı Konya’da eğitim gören pilotlar da Filistinli zaten!

kedi kumu temizlemek

Peki ya o esnada Kedinin amına kodumun oğlu bakışı atması. Ben benim insaniyetimi sikim amk!

bungalov evde kalmış erkek

Bazen açıyorum kadınlar kulübünün cinsellik bölümünü okuyorum. 10 kadından 9’u kocasının erken boşalmasından, iktidarsızlığından, ön sevişmemesinden, sevişmemesinden, ruhsuzluğundan şikayetçi, geri kalan 1’i de başkalarıyla sevişmesinden.

Her halükarda mutsuz olacaksınız zaten, o 10/1’lik azınlığa girdiyseniz bile en azından yatak odasında mutlu olduğunuz için kendinizi şanslı hissedeceksiniz. O yüzden mutlaka test sürüşü mü diyorsunuz ne diyorsunuz denemeden almayın.

Hem bungalov’da kalmışsa ne olacak, erkek Kadın gibi değil, bu da benden kulağınıza küpe olsun, kadına doymuş erkeğin tadına doyum olmaz. Anasının dizinden ayrılmayan sözünden çıkmayan bi sünepe denk gelir o beğenmediğiniz bungalovcuyu mumla ararsınız sonra. Hadi hepinize renkli rüyalar, hayırlı kısmetler*.

bungalov ev almak

Akı bokunu kurtarmayabilir.

Mevzuat gereği bu evde konaklayanları 24 saat içerisinde ilgili terminaller vasıtasıyla kolluğa bildirmek zorundasınız, aksi takdirde çok ağır cezaları var. Ola ki evde bir suç işlenmesi durumunda hiç alakanız olmasa dahi saçma sapan adli sorulara muhatab olacaksınız. Olabilir mi olabilir! Evde bir cinayet işlenebilir, terör amaçlı kullanılabilir vs vs!

Hadi bunlar uç örnekler diyelim. Adı üstünde bungalov. Müşterilerin %90’ı burayı sevişmek için tutacak. Evet insanlar otellerde de sevişiyor ancak oteller en ziyankar müşterinin bile en az zarar verebileceği şekilde dizayn edilirler ancak bungalovlar öyle değil. Size karşı çok mutaassıp görünen havuç paça pantolonlu erkek ve türbanlı kadın müşteriniz nişanlı olduğunu söyleyip konaklamak isteyecektir. Evet buraya kadar çok normal. Muhafazakar görünümlü insanlar da sevişiyor ancak bungalov kitlesi bu konuda en görgüsüz grup. Nevresimi yastık yorganı geçtim, Saksıdan izmarit, tavandan döl temizlemek durumunda kalabilirsiniz, baza, dolap vb. Kırılmış dökülmüş olabilir, wifi modemi giderken götürmüş olabilirler, evet tüm bunlar olabilir çünkü orası bir bungalov.

Temizlik, tamir masrafları düşüldüğünde, bu iş airbnb gibi kurumsal aracılarla yapıldığında ilgilinin komisyonu ve vergiler düşüldüğünde attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez, leylek kuşa döner, o yüzden hiç gerek yok!

anın müziği

https://m.youtube.com/wat...=ygUPw7ZsZXlpbSDDtmxleWlt

Öleyim öleyim.

peritonsiller apse

ikinci günden merhaba,

Nuri alço’nun verdiği gazozu içmiş masum kız gibiyim. Antibiyotikler ağrı kesicilerle beraber kullanılınca böyle oluyo demek ki!